Boekhouding / Financiele Administratie

Bij Buro HL kunt u rekenen op professionele en ervaren werknemers die betrokken zijn bij u en uw bedrijf. De boekhouding van onze klanten voeren wij in een vertrouwd boekhoudprogramma in Exact Online. Bij ons kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden met betrekking tot het invoeren van uw administratie;

Enkel jaarverslag; U boekt en verwerkt uw eigen administratie. Wij controleren de door u ingezonden aangiften en zorgen voor de opmaak van de jaarrekening en de benodigde aangifte inkomstenbelasting, dan wel vennootschapsbelasting.

 

Gedeeltelijke uitbesteding; U boekt uw eigen administratie in de door ons aangeboden online boekhoudsoftware. Wij controleren en verwerken de ingevoerde stukken tot de betreffende aangiftes en dienen deze tijdig voor u in.

 

Complete uitbesteding; Wij boeken alle door u aangeleverde stukken en verwerken deze tot de verplichte aangiftes. Uiteraard stellen wij de jaarrekening op en spreken wij deze met u door, alvorens deze wordt ingezonden naar de betreffende instanties.

Graag denken wij met u mee over de toekomst en analyseren we eventuele problematiek waar u tegen aan kunt lopen. Hierbij adviseren wij u om samen tot een zo gunstig mogelijk resultaat te komen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Buro HL in Emmen